Uslovi korišćenja

 

ŠtaSmoKupili.com-Uslovi korišćenja

Korišćenjem bilo kog dela sajta ŠtaSmoKupili.com i svih njegovih delova automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja.

Ni jedan deo sajta ŠtaSmoKupili.com ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.

Sadržaj (opis proizvoda, opis putovanja, blogovi, recepti...) koji možete pronaći na ovom sajtu, uključujući komentare na isti, imaju isključivo informativnu svrhu i mogu se koristiti za sopstvenu upotrebu i na vlastitu odgovornost. Sajt ŠtaSmoKupili.com ne garantuje tačnost i ažurnost postavljenog sadržaja niti preuzima bilo kakvu odgovornost u tom pogledu.

Na sajtu ŠtaSmoKupili.com nije dozvoljeno opisivati proizvode, ili postavljati tekstove pomoću kojih se zaobilazi ili uklanja zaštita autorskih prava.

Sajt ŠtaSmoKupili.com zadržava pravo objavljivanja, izmene ili ukidanja sadržaja u svakom trenutku bez prethodne najave.

Možete postaviti link ka sadržaju sajta ŠtaSmoKupili.com, citirati članke sa sajta pod sledećim uslovima:

-Nije dozvoljeno koristiti kompletan sadržaj članaka sa sajta ŠtaSmoKupili.com na vašem blogu, web sajtu, forumu...,.

-Od vas se zahteva da obezbedite pun hyperlink (punu adresu) prema članku čije delove citirate, ne samo hyperlink koji vodi do matične strane sajta.

-Kompletni sadržaj članka može se koristiti u komercijalne svrhe, ali prethodno vas molim da me kontaktirate.

Sajt ŠtaSmoKupili.com sadrži i linkove prema drugim web stranicama i ne smatra se odgovornim za sadržaj na tim stranicama.

Na sajtu je omogućeno postavljanje komentara u dobroj nameri za određene tipove sadržaja. Nije dozvoljena upotreba vulgarnih reči, govora mržnje ili bilo kakve diskriminacije. U suprotnom komentari će biti obrisani bez prethodne najave.

Sajt ŠtaSmoKupili.com zadržava prava na objavljeni sadržaj i kao takav smatra ga intelektualnom svojinom. Kršenje navedenih uslova korišćenja podložno je tužbi.

Ukoliko smatrate da je Sajt ŠtaSmoKupili.com povredio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Reklame treće strane

Na sajtu stasmokupili prikazuje se reklame od strane marketinških kompanija prilikom vaše posete sajtu. Neki od ovih oglašivače mogu koristiti tehnologije poput web kolačića kako bi prikazali reklame relevantne za vas kao posetioca, na osnovu vaših interesovanja tj. prethodnih poseta ovog ili drugih sajtova. Informacije o vama koje ove kompanije koriste, kako bi prikazale prilagođene reklame mogu sadržati (ne uključujući vaše ime, adresu, e-mail adresu ili telefonski broj) vašu IP adresu, internet provajdera koji koristite, pretraživač koji koristite da posetite sajt. Ove informacije se uglavnom koriste za geo-ciljane usluge (prikazivanje reklama prodavnica tehničke robe u Beogradu, nekome ko živi u Beogradu i sl.).

Posetom na link www.networkadvertising.org/managing/opt_out.asp možete izabrati da isključite neke od kolačića koji se koriste za prilagođene prikazivanje reklama, ili brisanjem kolačića iz vašeg pretraživača koje mogu postaviti neki od ovih oglašivača.

Sajt ŠtaSmoKupili.com nije odgovoran za sadržaj stranica oglašivača na sajtu te ni za kakvu štetu nastalu reklamiranjem na sajtu ŠtaSmoKupili.com.

Sajt ŠtaSmoKupili.com zadržava pravo izmene ovih uslova korišćenja bez prethodne najave.

Datum poslednje izmene 11.02.2012.