Kupili smo...

VICHY DERCOS NEOGENIC

Slika proizvoda VICHY DERCOS NEOGENIC

Za mnoge jedan od neprijatnih trenutaka u životu jeste saznanje da im se kosa proredila, naročito ako se nalaze u dvadesetim ili tridesetim godinama života. Jedan od prvih koraka nakon ovog sazanja jeste utvrđivanje razloga i sprečavanje daljeg opadanje kose ili barem smanjenje opadanje iste.

Dr Scholl- sekač za skidanje zadebljale kože i flaster za otklanjanje kurijeg oka

Slika proizvoda Dr Scholl- sekač za skidanje zadebljale kože i flaster za otklanjanje kurijeg oka

Dr Scholl, ime koje prepoznaje većina ljudi koji vode brigu o svojim stopalima. To je   ime koje je danas sinonim za stopala i njihovu negu u preko 70  zemalja širom sveta.

Dr Scholl brend je dobio ime ime po osnivaču kompanije, Dr Williiam Mathias Scholl-u.

"Stopala predstavljaju temelj za ostatak tela"-Dr William Scholl

VICHY LIFTACTIV dnevna krema - Derm Source Tehnology

Slika proizvoda VICHY LIFTACTIV dnevna krema - Derm Source Tehnology

Istraživači iz Vichyja su stvorili novu formulu za negu kože lica. Naime izbacili su novu liniju Liftactive Derm Source. Prvi put su u ovoj liniji upotrebili aktivni sastojak biljnog porekla ramnozu. Ramnoza je biljni šećer koji se nalazi u nekim brazilskim biljkama a koje dosta podsećaju na našu srebrnu brezu.

Vichy je ekstrakuje u ultra čistoj formi i ubacuje 5% ramnozu u ovu liniju. Navode  da se time postiže dugotrajniji lifting efekat. Biljna ulja koja sadrži krema pojačavaju taj efekat, tako da se stvara prijatan osećaj kada se krema nanese na kožu.

Magnesium i kompleks vitamina B

Slika proizvoda Magnesium i kompleks vitamina B

Ovaj proizvod BIOFARA, šumeće tablete magnezijuma sa kompleksom B vitamina veoma  je koristan dodatak ishrani. Pije se po jedna šumeća tableta dnevno rastvorena u čaši vode.

Magnezijum je metal koji je neophodan sastojak u ljudskom organizmu, omogućava normalno funkcionisanje neuromišićnog sistema.

Vitamin B1(aneurin) - igra važnu ulogu u metabolizmu ugljenih hidrata.

Vitamin B2(riboflavin) - ulazi u sastav mnogih enzima i bitan je satojak flavoprotein- enzim - sistema.

EUCERIN HYALURON-FILLER dnevna krema

Slika proizvoda EUCERIN HYALURON-FILLER dnevna krema

Eucerin stručnjaci za istraživanje kože imaju više od 100 godina iskustva u tehnologiji kozmetičke nege kože i terapeutske primene. Njihova uska saradnja sa dermatolozima garantuje visoko pouzdane i delotvorne inovacije proizvoda.

Svi Eucerin proizvodi odgovaraju najvišem dermatološkom standardu.

Eucerin dnevna krema sa hijaluronskom kiselinom pripada novoj generaciji krema protiv bora.

NIVEA Q10 PLUS - KREMA ZA LICE

Slika proizvoda NIVEA Q10 PLUS - KREMA ZA LICE

Sasvim slučajno sam u jednom hipermarketu kupila ovu kremu za negu lica, pošto mi je trebala neka krema jer sam trenutno ostala bez svoje kreme koju sam koristila već jedan duži period. Međutim zbog ovog naglog rasta kursa evra cena joj je skočila baš i više nego što moj  budžet to može da podnese, pa sam tako prinuđena da menjam kremu.

Pro V Premium Narandžasti Secko

Slika proizvoda Pro V Premium Narandžasti Secko

Za pripremu većine jela potrebno je unapred iseći ili izrendati sastojke poput voća ili povrća, što može biti prilično monoton proces, ali koji zahteva koncentraciju naročito prilikom rukovanja nožem kako se ne bi povredili. Takođe ako prilikom spremanja hrane želite da ostavite i dobar vizuelni utisak, potrebno je da isečeni delovi sastojaka budu koliko-toliko proporcionalni.

Stoni roštilj Philips gril HD 4419

Slika proizvoda Stoni roštilj Philips gril HD 4419

Roštilj je sigurno jedan od najčešćih izbora za pripremu hrane, naročito mesa, jer uz relativno malo truda i bez posebnih kulinarskih veština, omogućava spremanje ukusnih obroka u kojima uživaju mnogi ljubitelji hrane. Postoje različite improvizacije roštilja: od direktnog pečenja hrane na žaru, zatim postavljanjem rešetke iznad pripremljenog žara, do zidanih ili dvorišnih roštilja i popularnih roštilja na struju sa rešetkom. Naravno, postoje unapređenije ili modernije verzije roštilja, i ovaj tekst je namenjen opisu jednog takvog roštilja.

GUCCI GUILTY POUR HOMME

Slika proizvoda GUCCI GUILTY POUR HOMME

Odnedavno koristim ovaj parfem koji me nakon svake upotrebe iznenađuje svojim mirisom. Potrebno je vreme da prepoznate miris ovog parfema, i može se reći da je Gucci Guilty Pour Homme parfem za strpljive muškarce, tako da oni koji su navikli da ih miris parfema odmah privuče, verovatno će ga zaobići. Takođe, osobama koje ne vole da privlače pažnju i žele da se razlikuju od drugih, verovatno će se svideti ovaj parfem zbog njegovog mirisa koji na vama ostavlja utisak samopouzdane, strpljive i nezavisne osobe.

Kettler prostirka za vežbanje

Slika proizvoda Kettler prostirka za vežbanje

Iako je još nekoliko meseci ostalo do leta, većina vas verovatno je već počela da razmišlja o svojoj liniji za plažu, a tome su donekle doprineli i protekli praznici, tj. hrana i piće uz koje su ispraćeni. Ukoliko ste u cilju postizanja željene linije u vaš nedeljni raspored uvrstili i fitnes ili aerobik treninge, bilo da vežbate u predviđenoj sali sa grupom ljudi, ili ste se odlučili da vežbate kod kuće, predviđene vežbe je potrebno ispratiti i sa odgovarajućom opremom.

Syndicate content