VICHY DERCOS NEOGENIC

Za mnoge jedan od neprijatnih trenutaka u životu jeste saznanje da im se kosa proredila, naročito ako se nalaze u dvadesetim ili tridesetim godinama života. Jedan od prvih koraka nakon ovog sazanja jeste utvrđivanje razloga i sprečavanje daljeg opadanje kose ili barem smanjenje opadanje iste.

Pored prirodnih lekova za smanjenje opadanja kose, na tržištu se može naći i mnoštvo farmaceutskih preparata manje ili više uspešnih i pouzdanih. Preparat koji sam ja koristio za prevenciju opadanja kose jeste proizvod dermokozmetičke kuće “Vichy” Laboratorije, pod nazivom Dercos Neogenic. Ovaj preparat je nastao kao rezultat istraživanja matičnih ćelija i sadrži molekul Stemoxydin koji prema navodima pomenutog proivođača podstiče rast i poboljšava kvalitet kose.

 

 

Dercos Neogenic dolazi u monodozama, primenjuje se jednom dnevno i preporučeno korišćenje istog iznosi tri meseca, nakon čega prema navodima proizvođača u proseku se pojavi do 1700 novih vlasi. Koristio sam ovaj preparat u dva navrata od po tri meseca sa pauzom između od 8 meseci, i sa poslendnjim tretmanom završio sam pre mesec dana. Nakon oba završena tretmana mogu zaista reći da je kosa dobila na gustini na mestima gde se proredila, međutim tri meseca nakon završenog prvog tretmana stekao sam utisak da je kosa počela ponovo da se proređuje.

 

 

Nakon drugog tretmana planiram da koristim šampon istog proizvođača namenjen za gušću kosu u nadi da ću zaržati ili uvećati dobijeni volumen kose nakon primene Dercos Neogenic preparata.

Preparat se koristi tako što se jedna monodoza umetne u aplikator koji dolazi u kutiji sa monodozama, i zatim pomoću aplikatora nanosi sadržaj monodoze na mestima na glavi gde se kosa proredila.

 

 

Dercos Neogenic dolazi u pakovanju od 14 ili 28 monodoza sa aplikatorom, i trenutno jedina zamerka ovom preparatu jeste njegova visoka cena, pri čemu ako se odlučite za upotrebu istog, isplativiji je kupovati pakovanje od 28 monodoza.

  • Slika proizvoda VICHY DERCOS NEOGENIC
  • Slika proizvoda VICHY DERCOS NEOGENIC
  • Slika proizvoda VICHY DERCOS NEOGENIC
  • Slika proizvoda VICHY DERCOS NEOGENIC
  • Slika proizvoda VICHY DERCOS NEOGENIC
  • Slika proizvoda VICHY DERCOS NEOGENIC
Cena:
Nije navedena
Vaša ocena: Nema Prosek: 4.6 (5 glas-a)

Komentari

Postavite novi komentar

CAPTCHA
Radi sprečavanja automatski generisanih komentara, pre slanja vašeg komentara unesite u polje karaktere koje vidite na slici.
Image CAPTCHA
Unesite karaktere prikazane na slici.