Kettler prostirka za vežbanje

Iako je još nekoliko meseci ostalo do leta, većina vas verovatno je već počela da razmišlja o svojoj liniji za plažu, a tome su donekle doprineli i protekli praznici, tj. hrana i piće uz koje su ispraćeni. Ukoliko ste u cilju postizanja željene linije u vaš nedeljni raspored uvrstili i fitnes ili aerobik treninge, bilo da vežbate u predviđenoj sali sa grupom ljudi, ili ste se odlučili da vežbate kod kuće, predviđene vežbe je potrebno ispratiti i sa odgovarajućom opremom.

Ono što će vam znatno olakšati izvođenje vežbi na podu jeste adekvatna prostirka za vežbanje, koja čini izvođene podnih vežbi dosta prijatnijim u odnosu na improvizacije sa peškirom ili ćebetom. Prostirka koju ja koristim je proizvod Nemačke kompanije Kettler poznate po kvalitetnoj sportskoj opremi. Prostirka je napravljena od kvalitetnog materijala koji na dodir ostavlja utisak kao da je načinjen od mekane gume i blago uranja pod pritiskom, što izvođenje podnih vežbi čini udobnim.

Na jednom kraju prostirke nalaze se kaiš za nošenje prostirke preko ramena, kao i dva manja kaiša koji sprečavaju da se prostirka odmota kada se ne koristi, i zajedno prostirku čine prenosivom i jednostavnom za odlaganje. Prostirka je dimenzija 180 × 60 cm, i može se naći u dve boje, crnoj i crvenoj. Cena ove prostirke u online sportskim prodavnicama, gde sam je i primetio, iznosi 3300 dinara, ali zahvaljujući tome što je ova prostirka bila na akciji u jednoj od ovih prodavnica, platio sam je skoro upola jeftinije.

  • Slika proizvoda Kettler prostirka za vežbanje
  • Slika proizvoda Kettler prostirka za vežbanje
  • Slika proizvoda Kettler prostirka za vežbanje
  • Slika proizvoda Kettler prostirka za vežbanje
  • Slika proizvoda Kettler prostirka za vežbanje
Cena:
3300.00 RSD
Vaša ocena: Nema Prosek: 5 (1 glas-a)

Komentari

Postavite novi komentar

CAPTCHA
Radi sprečavanja automatski generisanih komentara, pre slanja vašeg komentara unesite u polje karaktere koje vidite na slici.
Image CAPTCHA
Unesite karaktere prikazane na slici.