EUCERIN HYALURON-FILLER dnevna krema

Eucerin stručnjaci za istraživanje kože imaju više od 100 godina iskustva u tehnologiji kozmetičke nege kože i terapeutske primene. Njihova uska saradnja sa dermatolozima garantuje visoko pouzdane i delotvorne inovacije proizvoda.

Svi Eucerin proizvodi odgovaraju najvišem dermatološkom standardu.

Eucerin dnevna krema sa hijaluronskom kiselinom pripada novoj generaciji krema protiv bora.

Preporučuje se osobama sa kombinovanim tipom kože lica,koja je sjajna u T zoni dok je ostatak lica suv.Odlična je podloga za šminku. Sadrži SPF 15 i UVA zaštitu kako bi sprečila prevremeno suncem izazvano starenje i produbljivanje bora.Nanosi se ujutro na lice i vrat. Neutralnog je mirisa i veoma se brzo upija u kožu.

Inače hijaluronska kiselina koju sadrži služi da koži da neophodnu hidriranost tokom čitavog dana.Sama po sebi hijaluronska kiselina je sastojak svakog živog organizma i ima značajnu ulogu u podmazivanju zglobova tako da se oni pokreću lako i glatko. Obzirom da je hijaluronska kiselina međućelijska supstanca na ćelije kože deluje kao neka vrsta lepka koja ih drži zajedno, čineći kožu glatkom i punijom. Ima veliku sposobnost vezivanja vode, čak 1000 puta više od svoje težine, što znači više vode u svakoj ćeliji.

  • Slika proizvoda EUCERIN HYALURON-FILLER dnevna krema
  • Slika proizvoda EUCERIN HYALURON-FILLER dnevna krema
  • Slika proizvoda EUCERIN HYALURON-FILLER dnevna krema
Cena:
Nije navedena
Vaša ocena: Nema Prosek: 5 (1 glas-a)

Komentari

Postavite novi komentar

CAPTCHA
Radi sprečavanja automatski generisanih komentara, pre slanja vašeg komentara unesite u polje karaktere koje vidite na slici.
Image CAPTCHA
Unesite karaktere prikazane na slici.