GUCCI GUILTY POUR HOMME

Odnedavno koristim ovaj parfem koji me nakon svake upotrebe iznenađuje svojim mirisom. Potrebno je vreme da prepoznate miris ovog parfema, i može se reći da je Gucci Guilty Pour Homme parfem za strpljive muškarce, tako da oni koji su navikli da ih miris parfema odmah privuče, verovatno će ga zaobići. Takođe, osobama koje ne vole da privlače pažnju i žele da se razlikuju od drugih, verovatno će se svideti ovaj parfem zbog njegovog mirisa koji na vama ostavlja utisak samopouzdane, strpljive i nezavisne osobe.

Gucci Guilty Pour Homme svrstava se u kategoriju parfema sa notom aromatične paprati u koju uglavnom spadaju muški parfemi, i predstavlja univerzalnu porodicu mirisa. Parfem čine mirisne note limete, lavande, ružičastog bibera, kardamom, cvet narandže, neroli, kedar, sandalovo drvo, i pačuli.

Gucci Guilty Pour Homme otvara se sa "razmazanim" notama; možete odjednom osetiti limetu, lavandu, cvet narandže, i ružičasti biber: ove note su rasprostranjene i malo naglašene. Nakon dodira sa kožom parfem ostavlja pomalo ispran miris, međutim kako se miris razvija oseća se svežina ozona i biljni miris mentola sa naglaskom na sport. Kada se miris potpuno razvije, u sebi sadrži dosta elegancije sa blagim primesama ležernosti, i kod vas budi osećaj nostalgije, a verovatno i kod osoba koje mu se približe.

Gucci Guilty Pour Homme dolazi u vrlo elegantnoj bočici od hladnog metala ugalj sive boje i teškog stakla, dok se na sredini bočice nalazi metalni Gucci logo kroz koji se providi staklo i nazire tečnost mirisa, i u ovoj kombinaciji bočica zaista deluje poželjno. Za otvaranje poklopca na bočici potrebno je uložiti manji napor, što dodatno definiše ovaj parfem i muškarce kojima je namenjen.

  • Slika proizvoda GUCCI GUILTY POUR HOMME
  • Slika proizvoda GUCCI GUILTY POUR HOMME
  • Slika proizvoda GUCCI GUILTY POUR HOMME
Cena:
Nije navedena
Vaša ocena: Nema Prosek: 5 (2 glas-a)

Komentari

Postavite novi komentar

CAPTCHA
Radi sprečavanja automatski generisanih komentara, pre slanja vašeg komentara unesite u polje karaktere koje vidite na slici.
Image CAPTCHA
Unesite karaktere prikazane na slici.