Alpecin losion i Alpecin šampon

Veliki procenat muškaraca  suočava se sa gubitkom ili proređivanjem kose.Naučnici sa nemačkih univerziteta pokušavaju da pronađu neki efikasan tretman za ovaj problem.

Pre par godina  nemačka kompanija Dr Wolf izbacila je liniju šampona i losiona na bazi kofeina - Alpecin.

Iz kompanije kažu da kofein budi uspavanu kosu.Dokazali su da kofein štiti folikul dlake, i zato su ga zbog efikasnosti i dobrog podnošenja preporučili u tretiranju problema opadanja kose, ali i u prevenciji gubljena kose kod osoba koje imaju genetsku predispoziciju.

Alpecin je nagradjen Evropskim patentom za otkriće testosteronske supresije, na bazi aktivnog kofeinskog kompleksa.

Ja lično koristim šampon Alpecin C1 koji stimuliše rast kose direktno u korenu.Posle šampona koristim Alpecin losion koji utrljavam u  kožu glave.

Koristim preparate već duže vreme  i opadanje kose mi se znatno smanjilo.

 

  • Slika proizvoda Alpecin losion i Alpecin šampon
  • Slika proizvoda Alpecin losion i Alpecin šampon
Cena:
1400.00 RSD
Vaša ocena: Nema Prosek: 3.7 (10 glas-a)

Komentari

ja sam koristio alpecin duze vreme ali mi nije niste pomogao,bolji mi je bio nirel koji je pet put jeftiniji,mislim da za ovaj  alpecin ne vredi davati te pare jel slabo pomaze,mislim mozda nekom super odgovara,sta ja znam ali meni nazalost nije.

Učinak raznih preparata protiv opadanja kose  je čisto individualne prirode.Slažem se da jedan preparat nekom pomaže više nekom manje.

Ja sam koristio Alpecin Liquid nekih 7 meseci 2x dnevno i kosa se bas progustela, zadebljala i potamnela. Nisam znao da mora da se nastavi sa koriscenjem nego sam prekinuo - i onda se stanje vratilo na staro. Sad planiram ponovo da pocnem da koristim, ali ovoga puta bez prekidanja!

Postavite novi komentar

CAPTCHA
Radi sprečavanja automatski generisanih komentara, pre slanja vašeg komentara unesite u polje karaktere koje vidite na slici.
Image CAPTCHA
Unesite karaktere prikazane na slici.