O sajtu

O čemu se radi?

Ovaj sajt je mesto na kome posetioci mogu da postave slike i opis proizvoda koje su nedavno kupili i na taj način podele utiske o tim proizvodima sa posetiocima ovoga sajta. Na ovome sajtu takođe možete doći do informacija o određenom proizvodu koji imate nameru da kupite, pod uslovom da je neko pre vas došao u dodir sa tim proizvodom, i postavio njegov opis na sajtu. Na stranici opisanog proizvoda možete prokomentarisati proizvod, izneti vaša iskustva sa opisanim proizvodom ili postaviti pitanja radi daljeg informisanja o proizvodu. Ovaj sajt je takođe mesto za sve one koji su dugo čekali ili štedeli na kupovinu određenog proizvoda i jednostavno žele da predstave posetiocima ovoga sajta proizvod čiji su ponosni vlasnici.

Na sajtu možete postaviti dobra i loša iskustva sa putovanja na kojima ste bili i mestima koje ste posetili. Predložite šta treba videti i postavite savete koje treba uzeti u obzir za one koji planiraju da posete mesta na kojima ste vi bili. Takođe, ako živite u turističkom mestu ili popularnoj destinaciji u inostranstvu možete postaviti vodič za sve one koji planiraju da odputuju tamo ili ih svojim opisom približiti posetiocima ovoga sajta.

Ako spadate u gurmane, volite da kuvate ili povremeno da se upustite u avanturu sa novim receptima, na sajtu možete pronaći recepte za mnoga jela, pročitati utiske o receptima, videti ocene i oceniti recepte, ili možete podeliti recept jela koje se vama naročito svidelo, sa drugim ljubiteljima dobre hrane.

Takođe na sajtu možete čitati blogove koje su postavili registrovani posetioci sajta ili otvoriti svoj blog i pisati o temama sa kojima ste redovno u toku, koje nalazite zanimljivim ili koje spadaju u oblasti koje dobro poznajete.