Najčešća pitanja

Na ovoj stranici možete doći do odgovora na često postavljana pitanja od strane posetioca ovoga sajta.

 

Kako postaviti opis proizvoda?

Da bi ste opisali određeni proizvod morate prvo postati registrovani korisnik ovoga sajta. Registracija je besplatna i sve što treba da uradite jeste da izaberete korisničko ime i lozinku i unesete vašu e-adresu. Nakon uspešne registracije dovoljno je da se prijavite na sajt sa lozinkom i korisničkim imenom koje ste izabrali i opisati proizvod izborom stavke Kreiraj zatim Opis Proizvoda iz bloka sa leve strane koji nosi naziv korisničkog imena koje ste izabrali tokom registracije.

 

Koje proizvode možemo opisati?

Proizvodi koje možete opisati trebaju biti obuhvaćeni nekom od kategorija definisanih u odeljku sa nazivom Šta smo kupili. Na primer kategorija računari može sadržati opise za: stone i prenosive računare, računarske komponente, periferne uređaje, softver, igrice. Na zahtev većeg broja posetioca mogu se dodati nove kategorije proizvoda.

 

Šta opis proizvoda treba da sadrži?

  • Puno ime proizvoda.
  • Kakve je utiske proizvod ostavio na vas, pozitivna ili negativna iskustva, vaše mišljenje o tome šta bi proizvod učinilo kvalitetnijim, vaše preporuke u vezi sa proizvodom, isplativost proizvoda,...
  • Slike proizvoda(minimum jedna).
  • Kategorija kojoj proizvod pripada(izbor iz liste definisanih kategorija).

 

Šta ako je proizvod već opisan?

Možete postaviti opis istog proizvoda ili putem komentara na stranici već opisanog proizvoda izneti svoja iskustva sa tim proizvodom koja se mogu razlikovati od iskustava drugih vlasnika istog proizvoda, dopuniti propuste iz drugih opisa i na taj način predstaviti potpuniju sliku o proizvodu posetiocima ovoga sajta.