Philips AirFryer. Ukusna hrana na zdraviji način.

Poznato je da hrana koja nas najviše privlači obično nije dobra za naše zdravlje. Jedan od najvećih krivaca koji loše utiču na naše zdravlje i telesnu težinu kada govorimo o prženoj hrani jeste ulje u kojoj se spremaju svi ti ukusni specijaliteti koji nam ostavljaju pun ukus u ustima. Pomislite samo na taj hrskavi pomfrit, pileće batake i krilca, pržena rebarca i meso. Vidim da vam već polazi 'voda na usta'. Pre nego što odete do kuhinje i bacite koje krilce ili batak u tiganj, čitajte dalje, jer će Philips uskoro ponuditi proizvod koji omogućava da uživate u hrani koju volite na zdraviji način. Zar se ne osećate odmah bolje?

Philips Airfryer koristi patentiranu Rapid Air tehnologiju zahvaljujući kojoj će hrana koju spremate sadržati do 80% manje masti za razliku od uobičajenog načina spremanja pržene hrane.

Ovaj uređaj za prženje hrane koristi cirkulaciju vrelog vazduha i takođe podržava gril element za spremanje ukusne pržene hrane i grickalica na brz i jednostavan način sa manje mirisa i isparenja.

Uređaj takođe podržava prethodno podešavanje temperature do 200 stepeni radi postizanja najboljeg rezultata i integrisani tajmer kojeg možete podesiti do 30 minuta pre početka kuvanja. Takođe tu je i funkcija za auto isključivanje sa zvučnim indikatorom. Ako spremate celi obrok uređaj podržava zgodan dodatak za razdvajanje hrane koji istovremeno sprečava da se pomešaju različiti ukusi dok ugrađeni filter za vazduh sprečava da neželjeni mirisi hrane ispare.

  • Blog slika Philips AirFryer. Ukusna hrana na zdraviji način.

Komentari

Postavite novi komentar

CAPTCHA
Radi sprečavanja automatski generisanih komentara, pre slanja vašeg komentara unesite u polje karaktere koje vidite na slici.
Image CAPTCHA
Unesite karaktere prikazane na slici.