Rok majica za ljubitelje električne gitare.

Sećate li se majica i dukserica sa naslikanim likovima životinja na njima koje kada ih dlanom pritisnete daju zvuk? Ako ste voleli takve majice a odavno ste ih prerasli i svirate neki instrument ili bi to želeli, sigurno će vam se svideti majice sa električnom gitarom na kojoj svirate dodirivanjem pragova gitare na slici i koja zvuči slično pravoj gitari.

Ova zabavna rokerska majica je zapravo pravi muzički instrument i neverovatno je lako svirati na njoj jer svako dugme na vratu gitare prestavlja poseban akord.  Dolazi sa mini pojačalom koje daje rokerski zvuk i omogućava vam da svirate svoje omiljene pesme.

Svi glavni akordi snimljeni su sa pravom električnom gitarom a magnetna trzalica koju dobijate uz majicu omogućava vam da okidate kao i na pravoj gitari. Mini pojačalo sadrži potenciometre uz pomoć kojih možete podesiti zvuk i pričvršćuje se za vaš kaiš.

Sve elektronske komponente na majici se lako otklanjaju kada budete želeli da je operete, uz majicu dobijate dve magnetne trzalice koje možete odložiti na pojačalu i za rad zahteva 4 AAA baterije.

Ova majica je vaša za $29,99 dolara i možete je kupiti na sajtu thinkgeek gde možete nabaviti i verziju ove majice za bubnjeve.

Pogledajte na videu ovu majicu u akciji:

  • Blog slika Rok majica za ljubitelje električne gitare.
  • Blog slika Rok majica za ljubitelje električne gitare.

Komentari

Postavite novi komentar

CAPTCHA
Radi sprečavanja automatski generisanih komentara, pre slanja vašeg komentara unesite u polje karaktere koje vidite na slici.
Image CAPTCHA
Unesite karaktere prikazane na slici.