Na dodir dugmeta do savršene šolje čaja.

Ljubiteljima čaja sigurno će se dopasti aparat  koji na dodir dugmeta preuzima kompletnu odgovornost za kuvanje čaja. Takav je automatski električni čajnik kompanije Breville, koji u vašu kuhinju donosi moderno rešenje za pripremanje čaja.

Aparat sadrži korpu od nerđajućeg čelika sa dovoljno prostora za listiće čaja, kada se voda zagreje do  odgovarajuće temperature korpa sa listićima čaja automatski se spusta u vodu i podiže nakon idealnog vremena koje je potrebno da se listići natope i ispuste ukus.

Za izradu posude korišćeno je visokokvalitetno Duran Schott staklo i odvajanjem korpe posuda se može koristiti nezavisno od aparata. Aparat poseduje mogućnost očuvanja toplote vode na temperaturi od 71°C do jednog sata. Poseduje pet  unapred definisanih podešavanja  temperature za različite vrste čaja i tri podešavanja za jačinu ukusa čaja. Na LCD ekranu je prikazan tajmer koji vam pokazuje koliko je čaj svež.

Koji je vaš omiljeni čaj i koliko često pijete čaj? Da li koristite neki poseban način za spremanje ovog drevnog napitka? Da li bi platili 250 dolara koliko ovaj uređaj košta da bi ste uživali u čaju spremljenom na ovaj način ili je za vas dovoljan samo običan čajnik ili džezvica da bi uživali u ovom napitku?

  • Blog slika Na dodir dugmeta do savršene šolje čaja.

Komentari

Postavite novi komentar

CAPTCHA
Radi sprečavanja automatski generisanih komentara, pre slanja vašeg komentara unesite u polje karaktere koje vidite na slici.
Image CAPTCHA
Unesite karaktere prikazane na slici.