Acer Predator. Računar za ozbiljne igrače i za one sa dubokim džepom.

Acer je obnovio svoju seriju desktop računara Predator sa modelom AG7750-U2222, koja je namenjena ljubiteljima računarskih igara, koji ne obraćaj pažnju na cenu kada su u pitanju vrhunske performanse u igrama.

Kućište čija je unutrašnjost osvetljena crvenim LED diodama ima agresivan dizajn sa pokretnom prednjom maskom iza koje se nalaze optički uređaji, čitač memorijskih kartica a u donjem delu se nalaze osvetljena vrata koja pružaju lak pristup diskovima koji se mogu zameniti dok računar radi.

Za 1,999 dolara dobija se hardver koji čine procesor Core i7 930 koji radi na  2.8GHz, nVidia GeForce GTX 470 grafička kartica kao i podrška za dve dodatne grafičke kartice za rad u trostrukom SLI režimu i neverovatnih 12GB DDR3 memorije sa taktom od 1,333MHz.

Za skladišni prostor je zaslužan SATA disk od 1,5 terabajta sa 7,200 obrtaja u minutu. Skladišni prostor se može uvećati za tri dodatna Serial ATA 3 čvrsta diska maksimalnog kapaciteta od 2TB po hard disku, za ukupan kapacitet od 8 terabajta, što obezbeđuje dosta prostora za igrice, filmove i muziku a svaki od diskova se može zameniti dok računar radi.

Računar podržava 7.1 kanalni zvuk visoke definicje sa EAX 5.0 proširenjima za kvalitetan okružujući zvuk u igrama i filmovima. Sistem tečnog hlađenja koji se sastoji iz dva dela je zadužen za stabilnost i održavanje performansi računara i pri najvećem opterećenju.

Da li spadate u pasionirane igrače? Šta mislite o ovoj konfiguraciji? Na koje još načine bi vam poslužile performanske koje ovaj računar može da pruži pored igara?

  • Blog slika Acer Predator. Računar za ozbiljne igrače i za one sa dubokim džepom.
  • Blog slika Acer Predator. Računar za ozbiljne igrače i za one sa dubokim džepom.

Komentari

Postavite novi komentar

CAPTCHA
Radi sprečavanja automatski generisanih komentara, pre slanja vašeg komentara unesite u polje karaktere koje vidite na slici.
Image CAPTCHA
Unesite karaktere prikazane na slici.