White Goat. Korist od nepotrebnog kancelarijskog papira.

Kompanija pod imenom Oriental napravila je mašinu koja je najprikladnija za primenu u kancelarijama jer omogućuje pretvaranje kancelarijskog papira u toalet papir. Mašina nosi naziv White Goat što u prevodu znači Bela Koza.

Sve što treba da uradite jeste da ubacite u mašinu 40 listova kancelarijkog papira, mašina će zatim iseckati papir, natopiti delove u vodi, istanjiti, osušiti papir i zatim ga naviti u rolnu. Za samo trideset minuta vaši kancelarijski izveštaji postaju rolne toalet papira bez tube u sredini.

Pravljenje rolne staje samo 11 centi i redovna upotreba ove mašine koja se jednostavno instalira može spasiti do 60 stabla kedra godišnje. Trenutno ova mašina teži 600kg i visoka je 1,8 metara. Pored toga što zauzima dosta mesta i cena joj nije niska pa je za ovu mašinu potrebno izdvojiti 100 000 dolara.

Pogledajte na videu kako ova mašina izgleda.

Komentari

OVIM JAPANCIMA SVAKA CAST.   NA SVE MISLE.     VELIKA USTEDA A UJEDNO I BORBA ZA OCUVANJE ZIVOTNE

SREDINE.60 STABALA SACUVANO SVAKE GODINE TO JE VELIKA STVAR.

DA SMO I MI BAR MALO KAO ONI .ALI STA CES OVO JE BALKAN OVDE JOS IMA PONEKIH KOJI I NE ZNAJU STA JE TOALET PAPIR I CEMU SLUZI.

Postavite novi komentar

CAPTCHA
Radi sprečavanja automatski generisanih komentara, pre slanja vašeg komentara unesite u polje karaktere koje vidite na slici.
Image CAPTCHA
Unesite karaktere prikazane na slici.