Budilnici koji vam neće dozvoliti da se uspavate.

Šta misliste o budilniku sa točkovima koji skače sa vašeg noćnog stočića, kotrlja se po sobi i pišti i jedini način da ga ugasite jeste da ustanete iz kreveta da bi ga uhvatili? Ako navijen budilnik ili podešen alarm na mobilnom telefonu nije dovoljan da bi ustali na vreme, jer vas samo dodir dugmeta deli od toga da se uspavate za posao ili školu, Clocky i Tocky  mogu se pokazati kao efikasna rešenja.

Clocky vam daje samo jednu šansu da se probudite i ustanete a nakon toga započinje sa grubom igrom. Ukoliko i dalje odbijate da se probudite, Clocky skače sa vašeg noćnog stočića, kotrlja se po sobi i pišti i ne daje vam drugog izbora do da ustanete iz kreveta da bi ga uhvatili, što će vas sigurno razbuditi.

Tocky je rođak Clocky-ja i predstavlja noviju verziju koja dolazi bez točkova i ima sferičan oblik. Mada deluje veselije za razliku od Clocky-ja nije ništa manje nemilosrdniji od njega. Tocky takođe skače sa vašeg stočića i pravi galamu dok se kotrlja a uz to može da snimi vaše poruke buđenja i pušta mp3 pesme po vašem izboru.

Ako imate prostranu spavaću sobu ovi budilnici mogu vam obezbediti i jutarnju rekreaciju.

  • Blog slika Budilnici koji vam neće dozvoliti da se uspavate.
  • Blog slika Budilnici koji vam neće dozvoliti da se uspavate.

Komentari

Postavite novi komentar

CAPTCHA
Radi sprečavanja automatski generisanih komentara, pre slanja vašeg komentara unesite u polje karaktere koje vidite na slici.
Image CAPTCHA
Unesite karaktere prikazane na slici.