Motorola H17txt. Bezbedno čitanje poruka u vožnji.

Motorola je sa svojim bluetooth slušalicama Motorola H17txt otišla korak dalje od ostalih proizvođača jer vam ove slušalice omogućavaju da pored razgovora mobilnim telefonom bez upotrebe ruku čujete i sadržaj pristiglih poruka.

Slušalice Motorola H17txt podržavaju Motorolinu MotoSpeak tehnologiju koja omogućava pretvaranje teksta u govor. Ova tehnologija je razvijena sa namenom da omogući čitanje tekstualnih poruka tako da ne morate sklanjati oči sa druma dok vozite. Potrebno je da instalirate Motorolinu aplikaciju za pretvaranje teksta u govor u svoj pametni telefon, nakon uključenja aplikacije i uparivanja sa slušalicama možete automatski čuti svoje tekstualne poruke.

Ova tehnologija takođe obećava čitanje skraćenica kao što su "lol"(laughing out loud-smejati se glasno) i "l8r"(later-kasnije). Pored tekstualnih poruka može pročitati identitet pozivaoca i pošiljaoca poruke i dolazi sa listom pripremljenih poruka za odgovor. Druge mogućnosti ovih slušalica su A2DP podrška za slušanje podcast(datoteke sa audio zapisom) datoteka i instrukcija za navođenje u vožnji kao i glasovna obaveštenja o statusu slušalica.

  • Blog slika Motorola H17txt. Bezbedno čitanje poruka u vožnji.
  • Blog slika Motorola H17txt. Bezbedno čitanje poruka u vožnji.
  • Blog slika Motorola H17txt. Bezbedno čitanje poruka u vožnji.

Komentari

Postavite novi komentar

CAPTCHA
Radi sprečavanja automatski generisanih komentara, pre slanja vašeg komentara unesite u polje karaktere koje vidite na slici.
Image CAPTCHA
Unesite karaktere prikazane na slici.