Februar 2012

Kettler prostirka za vežbanje

Slika proizvoda Kettler prostirka za vežbanje

Iako je još nekoliko meseci ostalo do leta, većina vas verovatno je već počela da razmišlja o svojoj liniji za plažu, a tome su donekle doprineli i protekli praznici, tj. hrana i piće uz koje su ispraćeni. Ukoliko ste u cilju postizanja željene linije u vaš nedeljni raspored uvrstili i fitnes ili aerobik treninge, bilo da vežbate u predviđenoj sali sa grupom ljudi, ili ste se odlučili da vežbate kod kuće, predviđene vežbe je potrebno ispratiti i sa odgovarajućom opremom.

Vekna od pilećeg filea

Recepat slika Vekna od pilećeg filea

Bila sam na nekoj večeri gde je poslužena ova vekna od pilećeg belog mesa.Meni se toliko dopala da sam od domaćice još iste večeri tražila recept.

Pileće belo meso iseckati u čoperu.Ostaviti i neke malo veće komade.Crni luk sitno iseckati i propržiti na ulju,a zemičku potopiti u malo mleka.Kačkavalj i kuvana jaja iseći na kockice i dodati belom mesu. Zatim u tu masu dodati i crni luk ,omekšalu zemičku,začine, malo prezle, po koju kockicu suve slanine,dva cela jaja ne kuvana i kašiku senfa.

Ženske kožne čizme

Slika proizvoda Ženske kožne čizme

Slučajno sam pronašla ove predivne čizme u nekoj prodavnici obuće.Pošto je u toku bila rasprodaja zimske obuće,svratila sam i ugledala ove čizme .Probala sam ih i pre svega,udobnost koje su pružale dok sam hodala u njima prevagnula je da ih kupim.Cena im je na rasprodaji bila oko 55oo hiljada dinara. Kasnije sam u deklaraciji pročitala da su pravljene za italijansko tržište.Lice i postava je od prirodne kože a đon je termoplastična guma.

OmegaDefend

Slika proizvoda OmegaDefend

Ukoliko riba nije dovoljno zastupljena na vašoj trpezi, a naročito morska, ovo je preparat koji potpuno zamenjuje dnevni unos hranjivih sastojaka iz morske ribe u organizam.

Alpecin losion i Alpecin šampon

Slika proizvoda Alpecin losion i Alpecin šampon

Veliki procenat muškaraca  suočava se sa gubitkom ili proređivanjem kose.Naučnici sa nemačkih univerziteta pokušavaju da pronađu neki efikasan tretman za ovaj problem.

Pre par godina  nemačka kompanija Dr Wolf izbacila je liniju šampona i losiona na bazi kofeina - Alpecin.

Iz kompanije kažu da kofein budi uspavanu kosu.Dokazali su da kofein štiti folikul dlake, i zato su ga zbog efikasnosti i dobrog podnošenja preporučili u tretiranju problema opadanja kose, ali i u prevenciji gubljena kose kod osoba koje imaju genetsku predispoziciju.

Procesor AMD Phenom II X4 840 3.20 GHz

Slika proizvoda Procesor AMD Phenom II X4 840 3.20 GHz

Prilikom kupovine matične ploče ASUS M5A97 čiji pregled sam prethodno postavio na sajtu, izbor procesora koji će udomaćiti pomenuta matična ploča pao je na AMD model, Phenom II X4 840 3.20GHz, koji ću ukratko opisati u ovom članku zajedno sa mojim iskustvom u radu sa njime.