Oktobar 2011

10 neobičnih vrsta hrane. 1 deo

Blog slika 10 neobičnih vrsta hrane. 1 deo

Obično ne treba suditi o hrani na osnovu njenog izgeda, ali kada ugledamo hranu na stolu uvek ćemo se prvo poslužiti nečim što lepo izgleda, iako to prvi put vidimo ili probamo. Takođe, kada odlučimo da isprobamo neki novi recept, uvek nam za oko zapadne neko privlačno servirano jelo sa slike nekog od časopisa za spremanje hrane, iako nismo ni stigli da pročitamo sastojke.

Anthon Berg čokoladni likeri

Slika proizvoda Anthon Berg čokoladni likeri

Velika je verovatnoća da vas je privukao ovaj članak jer spadate u ljubitelje čokolade, kao i autor ovog teksta. Ako je tako, u ostatku članka možete pročitati kratak tekst o poslastici načinjenoj od kvalitetne crne čokolade u kombinaciji sa nekim od brendiranih alkoholnih pića.

Inteligentna majica za bežično nadgledanje pacijenata

Blog slika Inteligentna majica za bežično nadgledanje pacijenata

Sa razvojem tehnologije sve je više uređaja koji svojom upotrebljivošću i funkcionalnošću pronalaze put do naših života, što nas nakon nekog vremena provedenog sa tim uređajima navodi da se upitamo, kako smo ranije uopšte i mogli bez njih u završavanju svakodnevnih obaveza ili u trenutcima dosade. Zahvaljujući modernoj tehnologiji, u bliskijoj budućnosti i odeća koju nosimo dobiće potpuno novu ulogu u našim životima sa pojavom inteligentne garderobe koja menja način na koji interagujemo sa svetom ili nadgleda naše zdravstveno stanje.